Fokus på høj kvalitet

Om BMS ORTO

Vi er specialister i fremstilling af apparaturer til tandregulering. Vores kendetegn er unikke design, nyeste teknologi og sans for detaljen. Vi er et firma med base i København, som har mange års erfaring i feltet. 

En forretningsmodel, der er til at stole på

Min passion giver grund til smil på læben!

Det er min passion at fremstille orto-apparaturer til alle udfordringer. For på den måde kan alle få et smil på læben. Jeg nyder at fordybe mig i mine opgaver og gør altid lidt ekstra ud af detaljen. Det er vigtigt for mig, at mine produkter er perfekte hver gang.

Hos BMS ORTO er fokus på høj kvalitet og service med kort leveringstid. Vores ekspertise er at sikre den nyeste teknologi og bedre rådgivning. På den måde kan vi hjælpe dig til bedre kundeservice. Jeg glæder mig til at tage imod din ordre.

Mahammed Ali
" Min passion giver flere smil! "
Mahammed Ali
Indehaver og tandteknikker
0
%
Passioneret fagfolk
+
0
års
Erfaring i branchen
+
0
Tilfredse kunder
0
uges
Levering

Vi er det rette samarbejde

Rådgivning og fleksible løsninger

Ingen tandsæt er ens. Derfor tilbyder vi heller ikke standardløsninger. Det betyder, at vi altid tager udgangspunkt i den enkelte kundes behov. Vi finder den helt rigtige løsning ud fra markedets nyeste metoder og teknikker inden for tandregulering og faste samt aftagelige apparaturer.

Er du nysgerrig på at høre mere om dine muligheder, eller er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig, kan du trygt henvende dig til. Det er naturligvis helt uforpligtende tage tage kontakt til os, hvis du ønsker at høre mere.

Du kan være sikker på, at vi kan hjælpe dig, så du kan få dit smil tilbage på læben. Vores helt store glæde, finder vi ´blandt vores tilfredse kunde. Vi nyder at være med til at gøre en forskel for vores kunders velvære. Lad os sammen finde en løsning, der bringer smil frem på læben.