Alt indenfor ortoteknik og tandregulering

Design og teknologi

Der er ingen tvivl om, at vi bestræber os på at være opdateret på den seneste nye teknikker, metoder og designs inden for faste og aftagelige apparaturer. Vi har stor fokus på servie og kvalitet, hvorfor du kan forvente kun en uges levering lige fra bestilling til levering. 

BMS ORTO

Design og teknologi

Vi forbereder tandregulering og følger med teknologien inden for både faste og aftagelige apparaturer. Er du nysgerrig på processen, kan du læse mere om design og teknolig i de forskellige processer nedenfor. 

Udviklingsprocessen

Hos BMS ORTO har vi stor vægt på service og kvalitet på tiden. Vi sørger for at følge udviklingen inden for teknologi og design, hvilket betyder at vi tilbyder tidssvarende øsninger i den bedste kvalitet. Se mere om processen i punkterne her på siden.

01.

Research

Vi sætter en ære i altid at kunne tilbyde designs og løsninger efter nyeste teknologiske muligheder, derfor holder vi os hele tiden opdateret i faget og på markedet.

02.

Design

Fra vi modtager din ordre og arbejdsseddel går der kort tid før designprocessen går i gang.  Vi sammenligner dit konstruktionsforslag med nyeste muligheder og byder ind med forslag efter behov. 

03.

Udvikling

Apparaturet formes og fremstilles efter type og designønsker. Vi er åbne for særlige ønsker og forslag. Her er der plads til detaljen og de små justeringer, der gør den store forskel. 

04.

Test & optimering

Apparatures testes grundigt og tilpasses for den absolut mest behagelige og effektive form. Skulle der mod forventning være behov for efterjustering tilbydes dette uden beregning.

05.

Forsendelse

INDEN FOR 5 Hverdage
Vi sætter en ære i altid at kunne tilbyde designs og løsninger efter nyeste teknologiske muligheder, derfor holder vi os hele tiden opdateret i faget og på markedet.

0
%
Passioneret fagfolk
+
0
års
Erfaring i branchen
+
0
Tilfredse kunder
0
uges
Levering